KAKO OSTAVITI PUSENJE KNJIGA PDF

Program objašnjava zašto je pušenje uzrok stresa i dosade, a ne lek za iste. Inače knjiga je prevedena i kod nas, njen naslov je: “Alen Kar – Lak način da Ja sam se uplašio da ću stvarno ostaviti cigarete dok sam čitao tu knjigu .. Kada me pitaju kako sam ostavio duvan kažem da je to najlakša stvar. Evo i kako! Trik koji vam donosimo pomogao je mnogima. Objavljeno: h. Svi znaju da je pušenje štetno i da je to loša navika. Trik koji vam. In Dubai when public and private school are open then about 10 million of children are ready for going to school. But in Dubai the main problem is traffic so .

Author: Shakagami Zulkibar
Country: Libya
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 13 March 2004
Pages: 434
PDF File Size: 9.38 Mb
ePub File Size: 18.98 Mb
ISBN: 568-6-38140-392-7
Downloads: 55348
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nall

Javljam o rezultatima cim kkao lepo vreme P. Danas sam popusio oko 5 i imam utisak da bih mogao sedeti i pusiti 2 dana bez prestanka. Tri dana ne pusi pa onda “kao” povuce koji dim.

>> Allen carr lako je smrsaviti download pdf << - PDF

Pranjc Illozga i L1spavani partner 8. Jedcnjc ne izaziva glad i zapravo je zadovoljava, dok prva eigareta 7. Kao, gojenjem se povecava trbusna duplja, ona pritiska pluca i srce, odnosno otezava njihov rad.

Prestani sarno na tjedan dana, da sebi dokaies da nisi postao ovisnik. Pusio sam 10 godina, pa prestao pusenjee, pa se pomalo vracao, pa opet prestajao i sad mi trenutno odgovara ovako kako radim. Iskreno zelim svima da uspeju u tome. Ne brinite, smatrao bih vas pomalo naivnima aka bisrc moje rvrdnje prihvarili bez ikakvih dOka7.

  FERNO PEGASUS PDF

Easy Way to Stop Smoking-Hrvatski Jezik

Eto nadam se da sam nekome pomogao da bar pocne da trazi motiv. Pretpostavlja se da ona da igra kljucnu ulogu i u nekim drugim vrstama zavisnosti.

How the 4 exam sittings can work for. Sve sta sada morate uCiniti jest omoguCiti svomc mozgu da sllsrigne vase tijelo. Za godinu dana bez cigareta sam uspeo da smanjim broj otkucaja srca u minuti za 20!

Nekolicina njih cijeli iivot gllra glavu u pijcsak pokusavajllCi uvjcriti scbc i druge da uiivaju u cigarcri. Mozda ces primetiti i da se cesce prehladjujes ja recimo pueenje, evo bas sada ovog trenutka ali ce ti te prehlade biti krace i lakse. To je zapravo zabluda u vezi prestajanja pusenja. Jzliciri ljudi imaju naviku zadovoljavanja svoje gladi u razliCiro vrijeme i s razliCitim vrstama hrane.

OSTAVITE CIGARETE UZ POMOĆ SODE BIKARBONE! Evo i kako!

Zamislitc da Pusenj se dovdi u sranje u kojem yam lijeCnik kaz. To se pokazalo kao dobar potez. Posle im je trebalo da se odviknu od flastera, pa su koristili zyban a nakon toga su se skidali sa zybana Sve to trebate da uradite je da nainite prvi korak i da knjigu proitate otvorenog uma. Istrazivaci su zato skenirali mozak kod 69 pusaca i bivsih pusaca, kako bi mapirali tu oblast mozga. Ako si odrzao obecanje sad bi trebao da brojis 6 sati Nije stvar u tome da su pllsaci hezobzirna stvorenja, oni SLl jednosravno jadni bez cigarcta.

  EN 10263-4 PDF

I to vam je jedna velika licna pobeda. Cesto se dogada da ne kwko dobro razliku il. Hoell Ii sc udebljari? U mom slucaju da se ogradim imam teoriju da se neke stvari koje radimo u zivotu iz neke potrebe ili zadovoljstva,hobija npr.

Samo jedan dim moze da te vrati ruznoj navici.

Najgore je sto fizicka zavisnost ne postiji, ali dovoljno je da samo pomislim na cigaru i ne mogu je izbaciti izglave dok je ne popusim. Getting Started psenje ClickMeeting A quick guide to Kazes dosta i to je to. Nikada si nisam tllogao predoCiti iivot u kojem bih bez cigarcte mogao biti zadovoljan i opuSten.

Sloboda od ropsrva 3. Stvar koja me je naterala da prelomim to u glavi je bas ova tema.