IZJAVA DVA SVEDOKA OBRAZAC PDF

Izjava o vlasnistvu – OBRAZAC ZA OVERU NA SUDU – Download as Word Doc . doc), PDF File .pdf), Text File .txt) or read online. izjava svedoka obrazac izjava dva svedoka obrazac pdf obrazac izjava dva svedoka word izjava dva svedoka obrazac download izjava dva svedoka obrazac. 4 izjava dva svedoka obrazac pdf 10/4/. radnih mesta u Ministarstvu rudarstva i energetike, broj: / od avgusta.

Author: Melar Kigakasa
Country: Portugal
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 14 November 2006
Pages: 352
PDF File Size: 4.68 Mb
ePub File Size: 2.26 Mb
ISBN: 771-5-39471-160-1
Downloads: 62790
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikahn

Ako vec posedujem biometrijski pasos, da li je potrebno da prilazem sva dokumenta ili je proces pojednostavljen? Pre nego sto sam se udala i dodala muzevljevo prezime izvadila sam licnu kartu i biometrijski pasos. Par meseci posle vencanja sam promenila l. Da li mogu sa njim da putujem bez problema npr. Molim Vas da mi kazete sta sve treba za produzetak licne karte.

Licna karta je sa cipom ali je izdata na 5 godina pa mi istice uskoro. Imam licnu kartu sa cipomali je izdata na 5 godina Mozete li mi xva koja je dokumentacija neophodna za promjenu prezimena licne karte i ostalih dokumenat i da li je potrebno ponovno slikanje?

Koliko kosta objavljivanje nestale licne karte u glasniku posto sam je izgubio koliko se lbrazac ta taksa??? Imam LK sa cipom koja je istekla i treba mi nova a treba da promenim i adresu prebivalista. Imam sina 24 godine rodjen u Bosni i Hercegovini. Prije neki dan sam bila u Bosni i Hercegovini i odem sa sinom da izvadim mu licnu kartu prvi put. Jedini dokoment imam zdrastvenu knjizicu njegovu i tu orbazac njegov zijava broj.

Molim vas mozelite mi pomoc ako neko zna sta da radim dalje Unaprijed zahvalana. Pre godinu dana sam uradila licnu kartu bez cipa. Zanima me posto sam promenila adresu,da li moram sva dokumenta ponovo da pripremim ili je samo potrebno da platim takse?

Imam pitanje u vezi istekle lk.

Lična karta

Istekla mi jos jula, a ja sam u inostranstvu pod ugovorom i nikako pre oktobra necu moci da se vratim! Hoce li biti nekih problema prilikom vadjenja nove? Interesuje me samo za promenu prezimena…Ja i muz smo se vencali,ali posto on jos uvek nema posedovni list od kuce,treba da izadje geometar pa dok se to sve zavrsi treba vise od mesec dana a meni licna karta treba hitno. Ukrali su mi prekjuce novu biometrisku licnu kartu, odmah sam uplatila sta je potrebno za vadjenje nove.

Zanima me koliko kosta to resenje o nevazecoj lk koje se donosi u MUP-u i da ga ja nosim u Sluzbeni glasnik ili ce to uraditi oni? Molim vas za odgovor sto pre jer sam vec zakazala termin za vadjenje nove lk Interesu je me posto prvi put vadim licnu kartu i maloletan sam,sta mi je sve od papira potrebno da bi je zivadio?

  MAFIJNA KSIKA KUCHARSKA PDF

Imam biometrisku licnu kartu sa cipom koja istice za par dana!

pdemafw, Page 2 |

Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije za izdavanje nove? Hvala unapred na odgovoru! Zanima me dali mogu podici licnu kartu bez potvrde koju sam dobila taj dan kad obrxzac je pravila.

Imam biometrisku licnu kartu sa cipom koja je istekla. Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije za izdavanje nove, na koji racun mogu da uplatim? Imam licnu kartu sa cipom koja istice za par dana pa me interesuje sta je od dokumenata potrebno za produzenje ili izdavanje nove?

Angel Giraldez Masterclass Pdf 130

Napominjem da ssam sasvim siguran da potvrdu nisam dobio. Imam biometrijsku licnu kartu sa cipom ali mi uskoro istice.

Sta mi je potrebno od papira da predam za produzenje? Nemam Licna Karta, a li trebam.

tonmakargatt – user profil – Aktivitás

Ja sam se udala i moram da Prijavite se u braku. Imam e-Passujeli moze advokat za mene pravi Licna Karta? Moj bosanksi nije tako dobro Ja koristim google translator.

Izgubila sam staru vozacku dozvolu, predala bih zahtev za biometrijsku vozacku. Da li cu morati prvo da predajem zahtev za duplikat dozvole, pa tek onda da predajem zahtev za biometrijsku dozvolu? Ili postoji kraci put? Koliko sam shvatio,ukoliko posedujem biometrijsku l. Potrebne su samo one dve uplate. Jesam li u pravu? Unapred hvala za odgovor. LK mi je istekla krajem decembrada li postoji rok dokle mogu da je produzim? Imam staru LK tako da ionako moram da vadim novu.

Postovanje,zanima me da li moram ii u opstinu da produzim cipovanu licnu kartu I koje mi sve dokumenti trebaju molio bi vas da mi odgovorite u sto krajem roku sve najbolje.

Da li mogu ja da dobjem licnu kartu?! Isto za licnu kartu,istekla je od pet godina,pa sad hocu da je produzim,sta treba da uradim,molim za pomoc. Zanima me sta mi je potrebno od dokumentacija za promenu mesta prebivalista i da li mogu ranije da izvadim novu licnu kartu tj par meseci pre neko sto istekne?

Imam jedan problem istekla mi je licna karta a na letovanje idem za pet dana pa me zanima da li mogu da upravljam vozilom s pasosem ili moram vaditi licnu kartu. Da napomenem da letujem u Crnoj Gori.

  ASTUCIAS DE CAMPAMENTO PDF

Rok sveoka 5 g. Cula sam da im je rok automatski produzen na 10g. Da li je to tacno. Imam staru licnu kartu koja vazi do decembra Sada treba da promenim mesto prebivalista pa me zanima da li moram ici u opstinu gde sam trenutno prijavljena da se odjavim kako bih se prijavila na drugu adresu ili se odjavljujemtamo gde treba da prijavim novu adresu? Promenili su mi sluzbenim putem ulicu i broj u kojoj zivim zbog isteka lk supruga i ja smo promenili stare licne karte za nove biometrijske.

E sad me zanima da li moram da vadimo nove pasose i ako vec imamo biometrijske obzirom da uskoro krecemo na more u grcku. Zivim u svajcarskoj od …. Sada mi trebai htela bih da izvadim i inace sam iz Kragujevca a rodjena na Kosovu a papire sveddoka trebala da vadim u Orazac Zanima me da li onaj ko ima biometrijski pasos moze na osnovu njega da vadi LK?

Ili bi morala sve ponovo da vadim? Predao sam za drzavljanstvo Srbije u ambasadi Srbije u Sarajevu,dobio sam uvjerenje i rodni list i podigao ih u Beogradu,kako i gdje mogu izvaditi licnu kartu i koliko vremena treba,jel samo u Bg izjaba mogu i drugo negdje.

Postovani, imama pasos Republike Srbije u pasosu mi je naisano prebivaliste Svajcarska jer tu i zivim. Sta mi je potrebno za vadjenje Licne karte u Srbiji ako i dalje nastavim da zivim u svajcarskoj? Da li uopste imam pravo na licnu kartu? Da li mi treba neko od roditelja da bude samnom ili bih mogao to sam da zavrsim. Ili prisuatvo jednog roditelja??? Dali je vazeca stara licna karta istekla 17 05 ?

Dali se moze zameniti stara licna karta za isto takvu i kako? Postovani, Predala sam zahtev za novu licnu kartu slikala se, potpisala i ostavila otiske prstiju … Interesuje me, zna li ko, da li moram ici licno da je podignem za nekih 15 dana ili mogu, da dam sestri ovlascenje da je ona podigne umesto mene? Unapred hvala onome, ko mi bude odgovorio. Potreban mi je obrazac za prijavu u dva primerka i taksa. Zahtev je predao Hocu da prijavim druga na adresu na kojoj zivim jer nema nekretninu na svoje ime.

Da li moze da mi to napravi neku komplikaciju.